. Ma Márk napja van.
Eltűnt egy főiskolai tanár
2012-11-12 13:01:21
Eltűnt egy főiskolai tanár

Eltűnt egy főiskolai tanár

Eltűnt a bajai főiskola docense. Az 59 éves tanár egy hátizsákkal indult el az iskola kollégiumából egy hete.


November 4-e óta nem adott életjelet magáról Sramó András, a bajai Eötvös József Főiskola 59 éves docense. A biztonsági kamera még felvette, hogy a tanár egy hátiszákkal indult el az iskola kollégiumából – melynek vezetője -, azóta viszont nem adott hírt magáról.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a lekosság segítségét kérte, de a mai napig nem érkezett olyan bejelentés, ami az egy hete eltűnt férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatos információt tartalmazna.

 

A Bajai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat a férfi eltűnése miatt, és továbbra is várja azok jelentkezését, akik segíteni tudnak a tanár felkutatásában.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>