. Ma Vazul napja van.
Megtalálták az eltűnt pécsi lányt
2012-07-11 17:54:59
Megtalálták az eltűnt pécsi lányt

Megtalálták az eltűnt pécsi lányt

Megtalálták Bándy Kata holttestét a ledinai Délibáb utcában egy bokorban a PécsMa.hu információi szerint. A területet lezárták, a helyszínt a rendőrség biztosítja, az információt egyelőre nem erősítették meg.


A Pécsi rendőrkapitányság közleményt adott ki, mely szerint - "Holttestet talált egy férfi Pécsett, a Délibáb utcában, egy bokros területen szerda délután. A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást."

 

A lány holttestét néhány száz méterre találták meg otthonától, Zsolnay Mauzóleum mellett. A holttest meztelen volt és idegenkezűség nyomait is felfedezték rajta. A területet hermetikusan lezárta a rendőrség. Több mint 50 rendőr dolgozik jelenleg is a helyszínen. Egyes feltételezések szerint az sem kizárt, hogy a holttest csak mostanában került a jelenlegi helyére. Meg nem erősített információk szerint a rendőrségnek már gyanúsítottja is van egy külföldi diák személyében.

 

Bándy Kata vasárnap hajnalban tűnt el egy névnapi buliból hazafelé tartva. A rendőrségi pszichológusként dolgozó fiatal nő a Kórház tér-Széchenyi tér-Király utca-Búza tér-Felső vámház utca útvonalon tartott hazafelé. A hírek szerint a Kórház téri térfigyelő kamerán és a Széchenyi téri térfigyelő felvételén is lehetett látni, a lakása előtti utolsó 800 méteren azonban nyomtalanul eltűnt.

 

Édesapja a városban többfelé plakátokat ragasztott ki, és már a Facebookon is 15 ezres lett az őt kereső csoport. A rendőrség szerint eltűnése a munkájával valószínűleg nincs összefüggésben, mert Kata pszichológusként nem bűnözőkkel, hanem az állomány tagjaival foglalkozott.

 

(forrás: PécsMa.hu)

Utoljára frissítve: 2012-07-11 18:03:21

További híreink
„Öntsünk TISZ(t)A vizet a pohárba” – Magyar Péter reagált az ATV nyilatkozatára
Magyar Péter, a TISZA párt alelnöke hétfőn este Rónai Egon – általa – provokatívnak vélt interjúkezdetére radikálisan reagált és kb. két perc elteltével élő adásban kisét...
2024-06-11 18:06:00, Hírek, Fókuszban Bővebben
A Magyar Péter jelenségről
Magyar Péter berobbanása a hazai közéletbe alaposan felkavarta a politikai értelemben vett állóvizet. Sokan és sokféleképpen értelmezték eddig ezt a hazai viszonylatban s...
2024-06-04 15:41:53, Hírek, Fókuszban Bővebben
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Tíz éve áll üresen a battonyai gyermekfalu, ahol korábban árva és elhagyott gyerekek éltek nevelőszülőkkel. A ...
Bővebben >>