. Ma Auguszta napja van.
Megtalálták az eltűnt pécsi lányt
2012-07-11 17:54:59
Megtalálták az eltűnt pécsi lányt

Megtalálták az eltűnt pécsi lányt

Megtalálták Bándy Kata holttestét a ledinai Délibáb utcában egy bokorban a PécsMa.hu információi szerint. A területet lezárták, a helyszínt a rendőrség biztosítja, az információt egyelőre nem erősítették meg.


A Pécsi rendőrkapitányság közleményt adott ki, mely szerint - "Holttestet talált egy férfi Pécsett, a Délibáb utcában, egy bokros területen szerda délután. A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást."

 

A lány holttestét néhány száz méterre találták meg otthonától, Zsolnay Mauzóleum mellett. A holttest meztelen volt és idegenkezűség nyomait is felfedezték rajta. A területet hermetikusan lezárta a rendőrség. Több mint 50 rendőr dolgozik jelenleg is a helyszínen. Egyes feltételezések szerint az sem kizárt, hogy a holttest csak mostanában került a jelenlegi helyére. Meg nem erősített információk szerint a rendőrségnek már gyanúsítottja is van egy külföldi diák személyében.

 

Bándy Kata vasárnap hajnalban tűnt el egy névnapi buliból hazafelé tartva. A rendőrségi pszichológusként dolgozó fiatal nő a Kórház tér-Széchenyi tér-Király utca-Búza tér-Felső vámház utca útvonalon tartott hazafelé. A hírek szerint a Kórház téri térfigyelő kamerán és a Széchenyi téri térfigyelő felvételén is lehetett látni, a lakása előtti utolsó 800 méteren azonban nyomtalanul eltűnt.

 

Édesapja a városban többfelé plakátokat ragasztott ki, és már a Facebookon is 15 ezres lett az őt kereső csoport. A rendőrség szerint eltűnése a munkájával valószínűleg nincs összefüggésben, mert Kata pszichológusként nem bűnözőkkel, hanem az állomány tagjaival foglalkozott.

 

(forrás: PécsMa.hu)

Utoljára frissítve: 2012-07-11 18:03:21

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar P...
Bővebben >>