. Ma napja van.
Megtalálták az eltűnt pécsi lányt
2012-07-11 17:54:59
Megtalálták az eltűnt pécsi lányt

Megtalálták az eltűnt pécsi lányt

Megtalálták Bándy Kata holttestét a ledinai Délibáb utcában egy bokorban a PécsMa.hu információi szerint. A területet lezárták, a helyszínt a rendőrség biztosítja, az információt egyelőre nem erősítették meg.


A Pécsi rendőrkapitányság közleményt adott ki, mely szerint - "Holttestet talált egy férfi Pécsett, a Délibáb utcában, egy bokros területen szerda délután. A rendőrök ezekben a percekben a halott azonosítási vizsgálatát végzik, közben a bűnügyi helyszínelők lezárták a környéket, és megkezdték a szükséges nyomkutatást."

 

A lány holttestét néhány száz méterre találták meg otthonától, Zsolnay Mauzóleum mellett. A holttest meztelen volt és idegenkezűség nyomait is felfedezték rajta. A területet hermetikusan lezárta a rendőrség. Több mint 50 rendőr dolgozik jelenleg is a helyszínen. Egyes feltételezések szerint az sem kizárt, hogy a holttest csak mostanában került a jelenlegi helyére. Meg nem erősített információk szerint a rendőrségnek már gyanúsítottja is van egy külföldi diák személyében.

 

Bándy Kata vasárnap hajnalban tűnt el egy névnapi buliból hazafelé tartva. A rendőrségi pszichológusként dolgozó fiatal nő a Kórház tér-Széchenyi tér-Király utca-Búza tér-Felső vámház utca útvonalon tartott hazafelé. A hírek szerint a Kórház téri térfigyelő kamerán és a Széchenyi téri térfigyelő felvételén is lehetett látni, a lakása előtti utolsó 800 méteren azonban nyomtalanul eltűnt.

 

Édesapja a városban többfelé plakátokat ragasztott ki, és már a Facebookon is 15 ezres lett az őt kereső csoport. A rendőrség szerint eltűnése a munkájával valószínűleg nincs összefüggésben, mert Kata pszichológusként nem bűnözőkkel, hanem az állomány tagjaival foglalkozott.

 

(forrás: PécsMa.hu)

Utoljára frissítve: 2012-07-11 18:03:21

További híreink
Lemondott az MSZP-elnök a gyermektáborban történtek miatt
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
2024-02-28 13:22:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2015 és 2023 között összesen 1360 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a Rogán Antal vezette minisztérium alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal keretmegállapo...
2024-02-19 16:16:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyint tartják Navalnij gyilkosának
Volodimir Zelenszkij szerint nyilvánvalóan Vlagyimir Putyin ölte meg Alekszej Navalnijt. Szerinte az orosz elnököt nem érdekli, ki hal meg, amíg megtarthatja a hatalmát. ...
2024-02-17 09:55:47, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A történtek hatására azonnal 150-225 ezer szavazóval csökkent a teljes népességben a kormánypárt támogatottság...
Bővebben >>